Возете одговорно и почитувајте ги сообраќајните правила и прописи

Според статистиката во светот околу 1,25 милиони луѓе го губат животот во сообраќајни незгоди. Тоа е така затоа што некои од возачите не го почитуваат сообрачајните правила и прописи. Тие се дадени за да се почитуваат за да се зголеми нивото на претпазливост на патиштата. Секое непочитување на правилата претставува акт на непочитување на човечкиот […]